Skip to main content

Deze avond is inmiddels volgeboekt!

Wist je dat je van veel gezondheidsklachten af kunt komen door je voeding aan te passen? Voeding als helende kracht. Gezonde voeding is essentieel, wil je gezond ouder worden.

Daar weet Carina Veldhuis alles van. Carina is Orthomoleculair Natuurgeneekundige, kPNI therapeut, gespecialiseerd in voedingsgeneeskunde. Gezonde voeding en voedingsstoffen kunnen natuurlijk herstel bewerkstelligen, weet ze. “Ik kom het veel tegen: mensen die door allerlei oorzaken zijn vervallen in een ongezonde levensstijl en allerlei klachten ondervinden. Veel gezondheidsklachten kunnen verholpen worden door een ander voedingspatroon.” Om bewustwording hierin te geven, verzorgt zij met regelmaat voedingskennistafels, zo ook in de Bibliotheek Slochteren. 

Voor het thema Voeding… en het immuunsysteen wordt een uitgebreide uitleg gegeven over de werking van het immuunsysteem en hoe we het krachtig kunnen houden middels voeding, voedingsstoffen en interventies zodat gezondheidsklachten zoveel mogelijk kunnen worden voorkomen. 

Wil jij ook meer kennis op doen en ben je geinteresseerd om een voedingskennistafel bij te wonen?

Meld je dan aan op deze pagina