Skip to main content

Wilt u meer te weten komen over het project Hart voor Midden-Groningen, terwijl u geniet van een heerlijke stamppot-maaltijd? Meld u dan aan voor de gezellige gratis infobijeenkomst op 16 maart, van 17.30 tot 19.00 uur in de Houtstek. U bent van harte welkom!

Als Slochtenaar kunt u regelmatig berichten horen of lezen over het project Hart voor Midden-Groningen, dat bedoeld is voor iedereen in de gemeente. De projectleiders houden in februari en maart drie smakelijke informatiebijeenkomsten waarin zij meer vertellen over het programma, het doel, de projecten die er nu al lopen en wat het voor ons allemaal kan betekenen.
Eén van die bijeenkomsten is op 16 maart, van 17.30 tot 19.00 uur in de Houtstek. Vooraf aanmelden (uiterlijk 14 maart) is noodzakelijk! Dit kan via (0598) 373737 of met het speciale aanmeldformulier dat u kunt vinden op midden-groningen.nl/stamppot (graag erbij vertellen met hoeveel personen u wilt komen).

Hart voor Midden-Groningen is onderdeel van het Nationaal Programma Groningen, dat werkt aan een goede toekomst voor elke Groninger, jong en oud. Doel is mensen en ideeën samen te brengen door krachten te bundelen van inwoners, organisaties, bedrijven en overheden. Samen voeren zij plannen uit die Groningen écht vooruithelpen. 
NPG is een samenwerkingsverband van Rijk, provincie en gemeenten en duurt tot 2030. Voor de uitvoering van alle plannen en projecten heeft het Rijk een startkapitaal van 1,15 miljard euro beschikbaar gesteld.